AGENDA


Seizoen 2017 - 2018  Een seizoen lang plezier in (koor)muziek


5 november - Tijdens de liturgie van de 31e zondag door het jaar zingt de Schola Cantorum Mistúra vanaf 9.30 u in de R.K. Kerk van de H. Franciscus Xaverius, de Krijtberg, te Amsterdam. Naast de gezangen van deze zondag klinken ook de Missa Hungarica van E. Tavasszy, 'n Tantum ergo van H. Andriessen en het Ubi caritas van S.K. Albrecht.


28 januari 2018 - Medewerking door de Schola Cantorum Mistúra aan een oecumenische viering in het kader van Kleurrijk geloven. Verdere gegevens volgen.


25 maart - Gemengd koor Menorah Groningen en de Schola Cantorum Mistúra verzorgen een Passieconcert in het auditorium van het Leeuwarder ziekenhuis. Verdere gegevens volgen.


28 juni - De Schola Cantorum Mistúra voert onder de vlag van CityProms Leeuwarden de Historia Guidonis Aretini uit. Een semimodern werk van Bram Hijmans over het leven en werk van de middeleeuwse Italiaanse monnik Guido d'Arezzo, zonder wiens inzet er waarschijnlijk geen geschreven bladmuziek zou geweest zijn. Het werk is geschreven voor koor, verteller en een variabel samengesteld orkest.
Klik hier om de agenda van de voorgaande seizoenen te bekijken...